Thursday, December 6, 2012

Milano seyahatim sırasında gözüme takılan Vitrinler












MILANO
Dünya'nın en önemli moda merkezlerinden Milano'da bulunduğum süre içerisinde gezmediğim  dünya  markasının magazası kalmadı diyebilirim.
 Fotograflarda göreceğiniz Prada,D&G,Belstaff,Moncler,Roberto Cavalli,Valentino,Lanvin,Versace ve bir çok marka irili ufaklı tüm vitrinlerini en verimli şekilde kullanmak için ellerinden geleni yapmışlar ve inanılmaz kreatif fikirlerle donatmışlar vitrinlerini.
Genel anlamda  markalar arasında ciddi bir gövde gösterisi vardı diyebilirim,özellikle Milano gibi bir moda başkenti mevzu bahis olunca hepsi üzerine düşeni tam anlamıyla yapmış.
Bende bir görsel sunum ve vitrin uzmanı olarak kendi cebime bir çok not aldım bu etkileyici çalışmalardan ,tabi ki  bu copy paste bir çalışma yapmayacagım anlamına çekilmesin lütfen :))
Bir sonraki sefer size  yine Milano'dan derlediğim  farklı notları ve bu konulara dair yeni  fotograflar paylaşmayı planlıyorum.
Çok yakın zamanda dönmeme ragmen yılbaşı için  Milano'ya gitmeyi planlayanları kıskanıyorum diyebilirim.Işıl ışıldır şimdi tüm caddeler ve magazalar eminim,BENİDE ALIN YANINIZA LÜTFEN...

0 yorum:

Post a Comment