Sunday, September 15, 2013

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Baslıyor.


Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul İlkbahar/Yaz 2014 sezonu öncesinde etkinliğin isim sponsoru Mercedes-Benz Türk ve IMG Doğuş, 13 Eylül 2013’te beraber ev sahipliği yaptıkları kokteylde Türk moda endüstrisinin önde gelen isimleri ile bir araya geldiler.
Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes, davette yaptığı konuşmada dünya çapında moda organizasyonları düşünüldüğünde Mercedes-Benz Fashion Week’in ilk akla gelen etkinlik olduğunu belirtti. “İstanbul’da gerçekleşecek moda haftasına bir kez daha isim sponsoru olduğumuz için gururluyuz. İnanıyoruz ki, bu sezonda da Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, şehrin halihazırda sahip olduğu moda dinamiklerine, Türk moda tasarımcıları ve markalarına dünya çapında ivme kazandırmaya devam edecek. Eminim ki Türk moda dünyası ve basınının da desteğiyle Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul önümüzdeki yıllarda dünyanın en önemli moda etkinlikleri arasına girecek.” sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.
07 – 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da İlkbahar/Yaz 2014 kreasyonları, Kuruçeşme Arena’da moda severlere sunulacak. Beş güne yayılacak etkinlikte gerçekleştirilecek defile (Runway) ve sunumlar (Studio) medya, perakende ve moda profesyonelleri başta olmak üzere binlerce kişiyi bir araya getirecek.
Ayrıca lüks otomobil segmentinin tartışmasız lideri olan yeni Mercedes-Benz S-Serisi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul boyunca etkinlik alanında sergilenecek ve moda severlere Mercedes-Benz’in amiral gemisini yakından inceleme fırsatı sunulacak. Tamamen yenilenen S-Serisi, kendinden önceki her nesilde olduğu gibi, “dünyanın en iyi otomobili” ünvanını koruyarak, dünyanın dört bir yanında standartları yeniden belirliyor. İç tasarımındaki mükemmellik ile “lüksün ruhu”nu yansıtan yeni S-Serisi, sofistike tasarım söz konusu olduğunda, Mercedes-Benz otomobilleri ile modanın kusursuz bir uyum içinde olduklarını kanıtlıyor.





0 yorum:

Post a Comment