Friday, February 22, 2013

SEVGİLİLER GÜNÜ TCHIBO HATIRASI

Tchibo için tasarladığım ve projesi bana ait olan,Türkiye'nin ve Dünya'nın müşterileri ile gerçekleştirilen ilk interaktif "14 Şubat Sevgililer Günü "vitrini ile ilgili sevgi dolu fotoğraflar paylaşmıştım sizlerle geçen hafta.

NG Creative ideas ekibi ile çekimlerini gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuzun video'sunu sabırsızlıkla bekliyorduk ve sonunda montajları tamamlandı.

Ben ilk izlediğimde inanılmaz etkilendim çünkü gerçekten her gün müşteri ile sevgi dolu ilişkiler yaşayan bir marka olan Tchibo'da çalışmaktan çok mutluyum ve firmama bana böylesi güzel bir proje ortaya çıkarmam da destek oldukları için çok TEŞEKKÜR EDERİM.

Thursday, February 21, 2013

DAHA SÜRDÜRÜLEBİLİR MATERYALLERDEN HAZIRLANAN ERKEK KOLEKSİYONU: “H&M for Brick Lane Bikes”


H&M for Brick Lane Bikes bisiklet giyiminin fonksiyonelliğini hem bisikletli, hem de bisikletsiz şehirli tarzıyla birleştiren bir erkek koleksiyonu. Koleksiyon, H&M Conscious çalışmalarının bir parçası olarak daha sürdürülebilir materyallerden yapıldı.

7 Mart’tan itibaren H&M’in dünya genelinde seçili mağazalarında, Türkiye’de ise H&M İstinye Park ve Marmara Forum AVM mağazaları’nda satışa sunulacaktır.

Ayrıca H&M for Brick Lane Bikes koleksiyonu için çekilen videoya Türkçe altyazılı olarak linkten ulaşabilirsiniz;
http://www.youtube.com/watchv=N6jeNxKxR_Q&utm_campaign=cmp_179590&utm_source=getanewsletter/


İlkbahar /Yaz ayların da sık sık bisiklet turu yaptığım için ben koleksiyonu hemen mercek altına alacağım.
Rahat ve fonksiyonel ürünler olduğundan hiç şüphem yok artı H&M tasarımcıları ürünlere sihirli moda çubuklarını muhakkak dokundurmuşturlar diye düşünüyorum. Ben heyecanla 7 Mart gününü bekliyorum.
Sizde o tarihlerde İstinye Park ve Marmara Forum H&M mağazalarına muhakkak bir göz atın derim.









Tuesday, February 19, 2013

IFW 12-16 MART 2013 @ANTREPO



IMG Fashion , IFW Sonbahar/Kış 2013 defilelerini 12 – 16 Mart 2013 tarihlerinde Antrepo 3 ‘te yapıcağını açıkladı.

IMG Fashion announced today that the Autumn/Winter 2013 show for Fashion Week Istanbul will take place March 12-16, 2013.





Saturday, February 16, 2013

SUADIYE EMPORIO ARMANI & VIRGIN RADIO PARTY

Haftaiçi düzenlenen event'ler veya partiler haftasonu organizasyonlarına göre daha keyifli ve daha renkli geçiyor bence.
Geçtiğimiz Çarşamba günü, bir kaç ay önce Suadiye'de açılan EA mağazasının açılış partisindeydim. Gece'ye yakın arkadaşım ünlü blogger Duygu Şenyürek ile birlikte katıldık. Duygu daha önce de EA ile birlikte ortak bir proje gerçekleştirmişti.
Virgin Radio ile ortaklaşa hazırlanan açılış partisinde her şey tek kelime ile mükemmeldi. Doğuş Grubunun Pazarlama Direktörü Burak Günbal ve ekibi, konukların mükemmel bir gece geçirmesi için tüm detayları düşünmüştü.
Gecenin ilerleyen zamanlarında ben ve Duygu gece devam ederken mikrofonları elimize aldık ve tüm davetlileri sosyal media paylaşımları için yönlendirdik.
Virgin Radio Dj'leri müzik konusundaki farklarını o gece bir kez daha ortaya koydular ve bizde uzun saatler dans ettik:))
EA, Türkiye'de Doğuş Retail Group bünyesinde yer alan bir marka. Suadiye' de çok şık ve konforlu bir mağaza açmışlar.
Gecede birçok sektörden tanıdık simada bizlerleydi. Çok keyifli geçen geceden birkaç fotoğrafı da sizlerle paylaşmak isterim :)










































Friday, February 15, 2013

TCHİBO "14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ"VİTRİN TASARIMIM

Türkiye'de ve Dünya'da, müşterileri ile gerçekleştirilen ilk interaktif "14 Şubat Sevgililer Günü" vitrinini Tchibo için tasarladım.
Bağdat caddesi ,Caddebostan ve Ortaköy Tchibo mağazalarında gerçekleştirilen bu özel vitrin konseptinde fotoğraflanan müşterilerimizin ,sevgi dolu karelerini sizlerle paylaşmak istedim.

My interactive "14th February Valentine's day" Window design for Tchibo.

























Sunday, February 10, 2013

06/02/13 REHAB'de gerçekleşen ''BACK TO THE NATURE'' Styling performans event'inden kareler...


Rehab İstanbul'da gerçekleştirdiğim ''Back to the Nature'' adlı styling performans projemin event'in de çekilen keyifli  fotoğraflar.
Beni ve Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfını desteklemek adına bizimle o gece orda olan herkese çok teşekkür ederim.

Umarım fotoğrafları incelerken enerjimizi hisseder,o gece katılım gösterdiyseniz kendi fotoğrafınızla karşılaşmanızı dilerim..





































Elimize ulaşan tüm fotoğrafları yüklemeye çalıştım fakat bir çok fotoğraf flu veya karanlık çıktığı için ekleyemedim.
O gece katılım gösterip kendini fotoğraflarda göremeyenlerden ,party fotoğraflarını çeken arkadaşım adına özür dilerim.
Yeni projeler ve konsept event'lerle sizlere yeni süprizler hazırlamaya şimdiden başladım,duyurulur.....