Tuesday, March 25, 2014

BLOGGER BAZAAR #5 ve Sosyal Sorumluluk projem.

KNCELSEVDREN BLOGGER BAZAAR 5. ORGANZASYONUYLA LÜTFKIRDAR’DAYDI

Blogger Bazaar #5 dijital dünyanın tüm alıveriçılgınlarını 23 Mart'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda buluturdu.


Vesta event'in kurucularında Selin Çetinkaya ,Makas nişantaşının sahibi Ahmet ve çalışma arkadaşı Ünsal ile birlikte güzel vakit geçirdik.Bu fotoğraf sonrası saçlarım yapıldı,bilginize:-)) 

Sosyal medya tutkunlarının yeni alıverialıkanlıı Blogger Bazaar, 23 Mart Pazar günü Lütfi Kırdar'da yaklaık 1000 misafir aırladı. Medya sponsorluunu Radikal.com.tr'nin üstlendii etkinlie katılan 42 blog yazarı bende dahil olmak üzere tüm gün boyunca hem takipçileriyle tanıma fırsatı buldu, hem de markaların sosyal medya üzerinden yürüttüü bol hediyeli yarımalara katılarak elenceli bir gün yaadı.

"Let's get jeans "ekibimin asistanlarından Nazlı Deniz Özkavak,Betigül Tuğaç,Ceyda Yalçınkaya,Selin Güleryüz Ecevit (kendisi fotoğrafta yok malesef) ve modellerden Ahmet  Fedai bu keyifli günde benimle beraberlerdi ve destek oldular.

Çanta sponsoru Bonvagon.com, alana kurduu LOQI aacı ile hem Blogger Bazaar'ın stanbul dıındaki takipçilerine, hem de alan misafirlerine hediyeler ve indirim kuponları daıttı. Dijital dünyayı kefe çıkan Cevap.tv, blog yazarlarıyla onların ilgi alanlarına yönelik röportajlar gerçekletirdi. Molped alana kurduu renkli standı ve yeni sloganı 'Molped le Hep Daha yiye' aracılııyla sosyal medya üzerinden Lomography fotoraf makinesi hediye etti.


Türkiye'nin en ünlü moda blog yazarlarından Tuğba Tunçkaya standımdan alışveriş yapanlar arasındaydı.

lhamını internet ortamından alan Blogger Bazaar, Pazarz.com ve Shopinomi.com gibi yeni kurulan pek çok web sitesini misafirleriyle tanıtırdı ve uzmanlık alanları hakkında blog yazarlarına bilgi verdi. zmir doumlu genç dergi BeStyle Magazine, stanbullu moda severlerle bulumanın heyecanını, bu renkli aktivitede yaadı.

BellaMola.com sponsorluunda hazırlanan yaka kartlarının tüm misafirlere daıtıldıı alıverigününde, Makas Niantaı da saç bakım önerileriyle en kalabalık standlardan biri olmayı yine baardı.

Ünlü takı tasarımcısı Güliz Aydın , "Stil ikonu Zeki Müren ile Zaman Tüneli "adlı projem için tasarladığım dönem şapkasını çok sevdi gördüğünüz üzere.Bu arada aşağıda gördüğünüz el yapımı gümüş papyon güliz'in tasarımı.

Vesta event'in diğer kurucusu Gözde Usta ile Blogger Bazar #5 selfie fotoğrafımız. 

Blogger Bazaar#5 den elde ettiğim gelirle onlarca bileklik tasarlayıp tüm çevreme satışa sunacağım. Nedenini açıklamam gerekirse ,Adana'da yaşayan ve lenf kanseri ile mücadele eden sevgili Filiz Mutluer'in tedavisine destek olmak. Umarım umduğumdan çok daha fazla insana ulaşır,elde ettiğimiz gelirle filiz'e ve ailesine bu zorlu dönemde bir nevze de olsa katkı sağlayabiliriz diye umuyorum.

Bugüne kadar  destekte bulunan herkese  teşekkür ederim,tüm gelişmelerden  sizleri haberdar etmeye devam edeceğim.


Aşağıdaki adreslerimden konu ile ilgili takipte kalabilirsiniz.


Sevgi ve saygılarımla,

Ümit Temurçin.

page1image6484

1 comment:

  1. Canım benim çok tatlısın başarıların daim olsun <3

    ReplyDelete