Wednesday, October 1, 2014

BİR ALIŞVERİŞ ORGANİZASYONUNDAN ÇOK DAHA FAZLASI, BLOGGER BAZAAR

Blogger Bazaar #6 da neler mi yaşandı? gelin hep beraber bir göz atalım. 



Makas Beşiktaş ekibi Unsal Muslu önderliğinde dileyen tüm bayan misafirlerin saç ve makyajları tazeledi. 




Biz blog yazalarının eğlenceli ve renkli kombinasyon paylaşımlarını beğenen takipçiler için, Kutumubu ekibi sihirli çantalarından onlarca aksesuar ile davetlilerin fotoğrafını çekti. Çekilen fotoğrafları anında çıktı alıp aynı zamanda mail adresine yollayarak herkesi çok mutlu ettiklerini rahatlıkla söyleyebilirim. 

Tüm organizasyonlarında her zaman yeniliklere imza atan gözde ve selin, bu seferde Shopinstar ekibi ile bir işbirliği yapmıştı.





 Pazar günü  standımızda sattığımız ürünleri aynı zamanda instagram üzerinde paylaştığımızda ürünler direk shopinstar web sitesinde satışa çıkıyor dediler. 




Ben bu haberi duyunca dururmuyum hemen üç beş ürünü yükledim ve güzel satış elde ettim. Arkadaşlar sizde, bir shopinstar sitesini bir inceleyin derim... 





Bunların dışında canlı yayın yapan Banttancanlı ekibi ile röportajlar yaptık ve blogumuzdan direk yayın yapma şansı yakaladık. 
Sunuculuğu  canım arkadaşım Duygu Cinislioğlu ( modaduygusu) yaptı, tam bir profesyonel, röportajı izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. 






Görüyorsunuz ki Blogger Bazaar sadece uygun fiyatların olduğu  bir alışveriş organizasyonu olmaktan çıktı ve yenilikçi projelere imza atmaya başladı. 




Blogger Bazaar #6 'nın resmi fotoğrafçısı Abdurrahman Erduran bizleri ve davetlileri onlarca kez çekti fakat arada benim güzeller güzeli arkadaşım Ceyda Yalçınkaya ile fotoğraf çekilmeyi de  ihmal etmemiş:-)) 



Hem blog yazarları hemde katılımcılar çok mu çok keyif aldık. 





O zaman, sponsorlar ve blog yazarları hep beraber bir selfie çekelim dedik. 




Blogger Bazaar kurucusu Gözde Usta ve Selin Çetinkaya sizleri seviyorum, nice organizasyonlarınız da beraber olmak dileğiyle...


Bir sonra ki post'ta görüşmek üzere, sevgiler. 


0 yorum:

Post a Comment