Friday, December 12, 2014

HOLLANDA DEMEK İNOVASYON DEMEK




Hollanda, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından organize edilen ve 4-5-6 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Türkiye İnovasyon Haftası'nda partner ülke olarak yerini aldı.


 
 Hollanda Konsolosluğu yetkilileri bu projenin moda ve  styling sunum kısmını benim ele  almam için güzel bir teklif sununca çok onure oldum doğrusu. 






Bu proje kapsamında teknoloji ve modanın buluştuğu tasarımlarıyla ünlü, Hollandalı moda tasarımcısı Pauline Van Dongen  Türkiye İnovasyon Haftası’nda konuşmacı olarak ve ürünlerini fuar'da sergilenmek üzere  İstanbul’a geldi.
 
 3 Aralık Çarşamba gecesi Hollanda Başkonsolosluğu’nda, Türkiye İnovasyon Haftasının  açılış resepsiyonu düzenlendi. Farklı Hollandalı sanatçıların eserlerinin de sergilendiği  gece de , Hollandalı tasarımcı Pauline Van Dongen mini defilesine yer verildi.


Resepsiyonda Van Dongen’in güneş enerjisi depolayan kıyafetlerinin  styling ve koreografisini  ben ve ekibim gerçekleştirdik. 




Tasarımlar Top model Ozge Ulusoy’un da aralarında olduğu Türk ve yabancı mankenler tarafından tanıtıldı. 




Hollanda Başkonsolosu Robert Schuddeboom’un ev sahipliğini  yaptığı gece de  iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü Türk ve Hollandalı konuğun ağırlandığı organizasyonda davetlilerin keyifli bir gece geçirmesi için titizlikle hazırlanılmıştı.


 


Sanatçı arkadaşım Burcu Güneş'de o gece beni yanlız bırakmayan isimlerdendi. 

Türkiye'ye tekrar  döndükten sonra harika projeler içinde yer alan  top modellerden Tuğba Özay'da davetlilerimiz arasındaydı.





Mercedes Benz Fashion Week İstanbul tasarımcılarından  Selma State, Tuba Ergin, Çiğdem Akın ve Merve Bayındır gibi başarılı arkadaşlarımın katılımı bizi çok mutlu etti.




Türkiye İnovasyon Haftası açılış resepsiyonu sonrası, İstanbul Kongre Merkezinde devam eden çalışmalarımızda oldukça iyi devam etti. 





Fuar'da Hollanda standın da  Pauline Van Dongen'e ait bölümde tasarımları fuar davetlilerine  iki gün boyunca tanıttık. 



Dongen'in anfi tiyatroda konuşmacı olarak yaptığı sunumlar sonrası projeyi başarılı bir şekilde tamamladık. 





0 yorum:

Post a Comment