Wednesday, March 2, 2016

CENGİZ ABAZOĞLU, İSTANBUL'UN JET-SET AİLELERİNİ DEFİLESİNDE BİR ARAYA GETİRDİ.

Türkiye'yi uluslararası basında en iyi temsil eden moda tasarımcılarımızdan Cengiz Abazoğlu,  adL markası ile yıllardır yaptığı ortaklığını, 2016 İlkbahar-Yaz ‘‘White Line’’ koleksiyonu ile bir kez daha taçlandırdı. 







Zorlu Center Raffles Otel'de, düzenlenen defileye İstanbul'un jet-set ailelerinden büyük ilgi vardı.Milano Moda Haftasından döner dönmez soluğu böylesi büyük ve özel bir defilede almak, Türk Moda Dünyası adına beni oldukça heyecanlandırdı.






 Gecenin sürprizi ise sanatçı  Sıla'nın podyumdaki performansıydı. Sıla büyük beğeni toplarken, ünlü mankenler ise taşıdıkları kıyafetlerle göz kamaştırdı.

 Zorlu Center Raffles Otel'de düzenlenen defileye Demet Sabancı, Hidayet-Banu Türkoğlu, Selin Demiratar, Yasemin Özilhan, Sinem Öztürk, Deniz Akkaya, Ebru Şallı, Siren Ertan, Işıl Reçber, Berrin Zorlu, Nazlı Golden Berg, Sıtare Akdilek, Buket Taşdelen gibi isimler akın etti. Defilede Çağla Şikel, Özge Ulusoy,Tülin Şahin gibi modeller tecrübeleriyle podyumda devleşirken, Ece Begum Yucetan, Özlem Katipoğlu ve Cansu Melis Karakuş gibi genç modellerin uzun yıllar Abazoğlu defilelerinde yer alacaklarını rahatlıkla söyleyebilirim.







Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu ve adL, tasarım gücünü birleştirerek 9. sezonu geride bıraktı.Bence  bu birliktelikleriyle  moda ve perakende sektörüne önemli bir  rol model olduklarını düşünüyorum.






Modern ve dinamik olduğu kadar romantik unsurların da öne çıktığı koleksiyonun temelinde, özgüveni yüksek bir kadın silueti hissettim.
Siyah ve Beyaz kombinasyonunun öne çıktığı giysilerde sarı, turuncu, yeşil, mavi gibi sıcak yaz renkleri, rahat kesimli pantolonlar, tulumlar ve hacimli eteklerle buluşuyordu. Başarıyla bir araya getirilen geometrik desenler, leopar desenler, modern kadının kimliğini güçlendirdiğini rahatlıkla söyleyebilirim. 





 Hanımlar, koleksiyonun çok ilginizi çekeceğini düşündüğüm için yukarıda koleksiyona dair en önemli noktaların altını çizdim.






Dostum Cengiz Abazoğlu'nu tekrar tebrik ediyor, Türkiye'nin dışında Dünya starlarına yaptığı kırmızı halı "Haute Couture" tasarımlarını da severek takip ettiğimi belirtmek istiyorum.

0 yorum:

Post a Comment