Tuesday, March 15, 2016

ÇİĞDEM AKIN'IN 2016-2017 SONBAHAR-KIŞ İSTANBUL MODA HAFTASI KAPSAMINDA SEVENLERİYLE PAYLAŞACAĞI "GİZLİ BAHÇE” KOLEKSİYONU,  HERKESİ BAHÇESİNİ KEŞFE DAVET EDİYOR 

Ünlü tasarımcı Çiğdem Akın’ın kaçış-durulma ve boyun eğme üzerine kurduğu “Gizli Bahçe” koleksiyonu İstanbul Moda Haftası kapsamında moda severlerle buluşuyor.

“İstemek”, duyumsanmaktan ve hissedilmekten ziyade bir eylem biçimine dönüşürken, istenilen nesneye ulaşma çabası her geçen gün daha da yıkıcı bir hal alıyor. Sürekli bir isteğe mahkum ettiğimiz benliklerimiz istek nesnesine yaklaştıkça kendinden daha uzak, daha bulanık ve daha yalnız bir görüntüye dönüşüyor. Böyle bir ortamda birlik olabilmek için önce tam, bütün, eksiksiz bir “bir” olunması yolculuğu Çiğdem Akın’ın “Gizli Bahçe" koleksiyonuyla başlıyor. 



Cazibeli renkleriyle göze çarpan koleksiyon bu içsel yolculuğu tüm farklı karakter ve hissiyatlarıyla ortaya koyuyor. Vişne kurusu, patlıcan moru, kiremit rengi ve yeşilin en kendine has tonları gibi çarpıcı ve cesur renklerin ön planda olduğu koleksiyonda siyah ve özellikle beyaz kendine önemli bir yer ediniyor.

Kumaş seçimlerinde her zaman olduğu gibi zarafet ve kaliteden ödün vermeyen ünlü tasarımcı bu sezon tül, tafta, ipek, organze ve yün gibi işlevsel ve korunaklı olanları tercih ediyor. Üç boyutlu hacimli kuplarıyla yeni deneyimlere imza atan başarılı tasarımcının bu koleksiyonu yaş, beden, yer ve zamanı sınırlar ötesine taşıyarak her türlü yolculuğunuzda size eşlik etmek için hazır bulunuyor.

Koreografisini dünyaca ünlü Ferhan Aral’ın üstlendiği “Gizli Bahçe” defilesinin yıldız yüzü, rahatsızlığından sonra ilk kez podyuma çıkacak olan Günay Musayeva. Mecrea’nın ayakkabı sponsorluğunu üstlendiği defilede Erkan Uluç Makeup Forever sponsorluğunda makyajdan sorumlu olurken, Kariyer Eğitim Kurumları’nın saç tasarımı katkılarıyla renk ve zenginlik kattığı şovun organizasyon sorumluluğu ise NES Prodüksiyon’a ait.

0 yorum:

Post a Comment